loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

consignatieverkoop

Article Image 0 Article Image 1

Uw auto verkopen?

Overweegt u uw auto te verkopen? Dan kan consignatie verkoop bij Car Trade Deurne in Deurne een interessante manier zijn. Wanneer u uw auto zelf gaat verkopen dan komt daar best wat bij kijken en bovendien is het niet altijd even makkelijk. Op welke websites gaat u uw auto verkopen? Waar wordt u het beste gevonden? En hoe schiet u mooie foto’s die een eerlijk beeld geven van de staat van uw auto?

Om deze redenen (en meer) kunnen wij u de hele handeling uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is de auto bij ons af te leveren. We maken dan duidelijke afspraken met elkaar zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.
 

Content Image 1

De voordelen van consignatie verkoop

Zoals we hierboven al aangaven kan een particuliere verkoop een bewerkelijk proces zijn. Denk aan: het reinigen en fotograferen van de auto, het online adverteren, het te woord staan van potentiële kopers, het plannen van een bezichtiging en het onderhandelen van een goede prijs. Bij een consignatie verkoop besteed je al deze zaken uit aan ons. Zorgeloos verkopen dus!

Content Image 2

Neem contact op

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Wij zullen er alles aan doen u zo goed mogelijk te helpen.

bereik ons via
openingstijden

Maandag t/m zondag: op afspraak

Plaats inkoopverzoek

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website